ERVAAR DE KRACHT VAN GEZOND KOUDGEPERSTE GROENTESAPPEN

Cold-pressed juices zijn het meest voedingsrijk en werkzaam. Dat komt doordat er uitsluitend met een hoogwaardige schroefpers wordt gejuiced.

Door deze manier van persen zijn de vitaminen, mineralen en enzymen ‘vrij-opneembaar’, zodat je lichaam alle voedingsstoffen kan gebruiken. Tijdens de sapkuur gebruik je elke dag een collageen booster, greens shot en calming tea.

De juices bevatten een brede, unieke mix van de beste groente en fruit en helpen je om het allerbeste resultaat uit je kuur te halen. De collageen booster is een compleet en hoogwaardig huidsupplement dat zorgt voor een gezonde, soepele en strakke huid, voor stevig haar, gezonde nagels, soepele spieren, pezen en gewrichten, gezonde darmen en een algeheel gevoel van fitheid. De greens shot bevordert een goede gezondheid en gaat tekorten aan mineralen tegen. Ons lichaam heeft dagelijks de aanbevolen hoeveelheid verse groenten en fruit nodig. De greens shot vult deze tekorten, vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen aan en herstelt de neutrale pH-waarde van het lichaam voor een goede gezondheid en energie.

WAAROM SAPPEN?

Heb jij ook geen tijd voor ingewikkelde recepten?

Je doet je best om gezond te leven. Je sport, je maakt regelmatig een smoothie klaar waarvan je hele keuken op z’n kop staat. En achterin je keukenkastje staan wel vijf verschillende apparaten om verschillende soorten sapjes te kunnen maken. Maar wees eerlijk. Met je drukke baan, de kinderen die tijdens het klaarmaken van het ontbijt aan je benen hangen en de hond die nog uitgelaten moet worden, schieten je gezonde voornemens er nog weleens bij in. Daarom ontwikkelden wij voor jou deze sapkuren.

Je beter voelen en er beter uitzien.

Onze sapkuur geeft je lichaam op eenvoudige en doeltreffende wijze een nieuwe start. Je immuunsysteem krijgt een boost en je voelt je na afloop als herboren. Je hebt meer energie en je voelt je sterk. Vergeet niet: je bent op weg naar een mooiere, gladdere en stralendere huid. Als cadeautje val je vaak ook nog een aantal kilo’s af!

Sapbar VANNU Shine op mos – kopie

JE DOORLOOPT 3 LOGISCHE FASEN, SUCCES GEGARANDEERD

1. VOORBEREIDINGSFASE (2 DAGEN)

Deze fase zorgt ervoor dat je tijdens de sapkuur weinig hoofdpijn, duizeligheid en stemmingswisselingen ervaart. Tijdens de eerste twee dagen drink je geen koffie en vermijd je zuivel. Daarnaast eet je geen brood en aardappels. Als vervangers voor overdag kun je denken aan (gebakken of gekookt) ei, salade en aan havermoutpap. ’s Avonds eet je alleen een stukje mager vlees (ca. 100 gram) met veel groente. Drink twee liter water per dag. Je mag onbeperkt groente en fruit tussendoor eten.

2. SAPKUURFASE (5 DAGEN)

Tijdens de sapfase gebruik je vijf sapjes per dag. Je kunt ervoor kiezen om deze vijf sapjes te verdelen over de dag en avond en dat je er verder niks meer bij eet.

Een andere optie is om vijf sapjes te verdelen over de dag en een lichte avondmaaltijd te nemen. Bij beide varianten ontgift je lichaam en val je af. Hou er wel rekening mee dat je bij de minder strenge kuur ook iets minder afvalt.

3. OPBOUWFASE (2 DAGEN)

De opbouwfase zorgt ervoor dat het lichaam weer wordt voorbereid op het opnemen van zwaardere voeding. Eet en drink in deze fase hetzelfde als in de voorbereidingsfase.Vermijd zuivel en koolhydraten, zoals brood en aardappels. Drink maximaal één kop koffie per dag.

DE SAPJES

    • Passion: Dit sapje geeft extra energie om vetreserves te verbranden.
    • Pure: Dit sapje zorgt voor extra zuivering van het lichaam en daarom voegen we aan dit sapje de greenspoeder toe.
    • Shine: Dit sapje neem je in de ochtend als eerste in met het collageen poeder om de dag stralend te beginnen.
    • Calm: In dit sapje zitten ingrediënten om het lichaam tot rust te brengen en de huid te kalmeren.
    • Natural Beauty: Dit sapje vol groente en fruit zorgt ervoor dat je de middag met energie tegemoet gaat.

Een sapkuur kost € 159,00. Deze bevat voldoende sappen voor de detoxkuur. Een power shot ultra greens om het lichaam te zuiveren. Collageen Energy voor het behoud van een mooie huid. En calming tea om je lichaam tot rust te laten komen.

Natuurlijk heeft Marieke de detox kuur gedaan. Klik hier om te lezen hoe het haar verlopen is.

Wil je meer informatie of starten met de detoxkuur? Neem contact met ons op, en wij vertellen je er alles over!