Wat is de BioRePeel?

De ster van deze behandeling is de spraakmakende BioRePeel. Het is dé peeling waar iedereen het over heeft op Instagram, en dat is niet voor niks. De BioRePeel heeft als doel om je huid te verbeteren, net als traditionele chemische peelings. Het verschil zit hem in de ingrediënten, de diepte van de behandeling en de resultaten.

De BioRePeel is een prachtige vorm van TCA-peeling, met biologische en natuurlijke ingrediënten zoals plantenextracten, antioxidanten en enzymen. Door deze wonderlijke werkstoffen dringt de peeling diep in de huid door, waardoor de huidstructuur wordt verfijnd, teint wordt geëgaliseerd en fijne lijntjes verdwijnen. Dit alles terwijl de actieve werkstoffen ook nog eens helpen bij het voorkomen van huidschade door de zon, pigmentatie en acne.

In tegenstelling tot de klassieke TCA-peeling, is de BioRePeel minder agressief en vrijwel geschikt voor iedereen. De BioRePeel geeft je een stralende huid zonder dat er lange hersteltijd nodig is. En het beste van alles is dat je direct na de eerste behandeling al resultaat ziet: een huid met een prachtige glow!