Instituut Faces Skincare: jarenlange ervaring, en vakkennis.

Wij zijn jong, ambitieus, en bieden de beste behandelingen en producten om de huid in optimale conditie te brengen, en te houden. Instituut Faces Skincare is een innovatieve en sfeervolle schoonheidssalon in Reusel, waar huidverbetering en ontspanning perfect met elkaar gecombineerd worden.
Door de jarenlange ervaring in de praktijk en het volgen van scholing, cursussen en congressen, heeft het team van Faces Skincare zich steeds meer weten te specialiseren en onderscheiden. Als schoonheidssalon zijn wij daardoor altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in ons vakgebied.

Wij bieden een uniek concept in de regio: ons Build-up concept! We verbeteren de huid op een ‘Dermo Effect’ methode. Daarbij werken we in de diepere huidlagen om de eigen huid aan het werk te zetten. Ondersteunend met ons thuisadvies en apparatuur werken we aan een duurzaam resultaat. Niet alleen van buitenaf, maar ook van binnenuit.

Benieuwd wat wij voor jouw huid kunnen betekenen? Tijdens een intake- & adviesgesprek luisteren wij naar je wensen, beantwoorden wij vragen en geven we advies hoe wij de huid in topconditie brengen!

  • Uitgebreide intake en analyse vooraf
  • Behandelingen op maat, afgestemd op je wensen en huidtype
  • Professionele aanpak. Zowel van binnenuit, als buitenaf
  • Diverse technieken en apparatuur
  • Hoogwaardige producten
  • Zichtbaar resultaat
  • Uitgebreid geschoolde en gediplomeerde specialistes

Team:

Marieke van der Heijden

Eigenaresse van Faces Skincare sinds 2011. Schoonheidsspecialiste sinds 2006

‘Met een grote passie voor het vak wil ik van elke behandeling een unieke beleving maken. De huid verbeteren en samen voor een resultaat gaan. Pas als je stralend en ontspannend de deur uitgaat, ben ik tevreden! Doe jij met me mee?’

Manon

Schoonheidsspecialiste sinds 2013. Gespecialiseerd in huidverbetering. Met een passie voor bindweefselmassage. Manon is gespecialiseerd in alle huidverbeterende behandelingen binnen Faces Skincare. Intern opgeleid zowel bij LOOkX Skincare als Cosmedix.

Mirthe

Junior schoonheidsspecialiste.

Rowena

Permanent make-up & IPL Specialiste bij Faces skincare sinds 2012. Met ruim 15 jaar ervaring weten wij zeker dat je voor de beste permanent make-up bij Rowena moet zijn! Deskundig, eerlijk en een echte perfectionist!

A beautiful skin starts with Faces Skincare

Bekijk onze behandelingen

l1
l3
cosmedix-2
l5
beautysupps-wit
l4