Samen werken aan de stralendste versie van jouw huid!

Benieuwd wat wij voor jouw huid kunnen betekenen en wat je van ons mag verwachten?

  • Uitgebreide intake en analyse vooraf, waarbij we een persoonlijk adviesplan voor je maken. Hierin krijg je advies over je huid, de behandelingen en producten voor thuis
  • Behandelingen op maat, afgestemd op je wensen en huidtype
  • Professionele aanpak waarbij we zowel van aan de buitenkant van je huid werken met facials en producten en van binnenuit met suppletie
  • Diverse technieken en apparatuur
  • Hoogwaardige producten met krachtige ingrediënten. Met zorg en deskundigheid uitgekozen. De intensieve ingrediënten werken tot in de diepe huidlagen om zichtbare verbetering te geven
  • Wij gaan voor duurzaam en zichtbaar resultaat. Niet alleen nu, maar ook voor de toekomst

 

  • Onze team bestaat uit gediplomeerde specialistes en is uitgebreid geschoold. Jaarlijks worden meerdere scholingen en trainingsdagen gevolgd om de kennis hoog en up to date te houden.

Ons team bestaat uit:

Marieke van der Heijden

Hét gezicht van en eigenaresse van Faces Skincare sinds 2011. Schoonheidsspecialiste sinds 2006

Allround gespecialiseerd in huidverbetering. Acné, pigmentvlekken, huidverjonging. Hiermee voert zij alle huidverbeterende behandelingen uit binnen Faces Skincare. Daarnaast is zij gespecialiseerd in ontharingstechnieken.

‘In de jaren dat ik huidspecialiste ben, heb ik mijzelf ontwikkeld tot een specialiste met veel kennis en kunde die ik graag in de praktijk breng. Op de behandelvloer ben ik 3 tot 4 dagen werkzaam. Ik vind het belangrijk om jou, als onze gast, centraal te zetten. Ik ben nieuwsgierig naar jouw wensen en behoeftes om samen te werken aan de mooiste versie van jouw huid!

Daarnaast ben ik permanent make-up specialiste. Hierbij creëer ik de mooiste wenkbrauwen en strakke eyeliners. Ook zijn het verwijderen van huidoneffenheden één van mijn specialisaties.

Naast mijn behandelwerkzaamheden op de behandelvloer, ben ik veel op de achtergrond actief. Continu ben ik aan het bijsturen en ontwikkelen waar nodig, om Faces Skincare uit te laten groeien tot een bedrijf waarin wij als team onze missie uitdragen: voor iedereen een stralende huid.

Lieke

Schoonheidsspecialiste sinds 2020.

Lieke is allround huidspecialiste. Zij is gespecialiseerd in huidverbetering. Gek op peelings en acné behandelingen. Daarnaast is Lieke dé specialiste voor het creëren van de mooiste wenkbrauwen. Lieke is 2 tot 3 dagen werkzaam op de behandelvloer. Hierin voert zij veel huid verbeterende behandelingen uit en maakt huid adviesplannen.

Monique

Schoonheidsspecialiste sinds 2010

Monique is allround huidspecialiste. Zij is gespecialiseerd in huidverbetering. Gek op alle behandelingen waar zij resultaat ziet. Monique is 2 tot 3 dagen werkzaam op de behandelvloer. Hierin voert zij alle huid verbeterende behandelingen uit en maakt huid adviesplannen.

Julia

Bekijk onze behandelingen