Bij Faces Skincare bieden we 2 soorten definitief ontharen. Hierbij zijn wij uniek in de regio!

Methode 1:

Hiermee behandelen we het lichaam en het gelaat.

IPL (Intense Pulse Light) zijn korte lichtflitsjes. Hierdoor wordt de groei van haartjes gestopt. Deze sterke lichtbundel geeft gedurende een aantal milliseconden een gepulseerde lichtflits af aan de huid. De lichtenergie die hierbij vrijkomt wordt opgenomen door het pigment van de haar. Het pigment van de haar zorgt voor de geleiding van de warmte naar de wortel. Deze absorptie van licht veroorzaakt een warmteontwikkeling, die naar het haarzakje wordt geleid. Zodra de temperatuur in het haarzakje meer dan 70 °C bedraagt, heeft dit een gewenst stollingseffect tot gevolg. Hierdoor sterft het haarzakje af en wordt het vermogen om opnieuw te groeien vernietigd.

Belangrijk is dat de haartjes pigment bevatten. Voor een definitief resultaat heb je meerdere behandelingen nodig. De exacte hoeveelheid verschilt per persoon.

Methode 2:

Elektrisch ontharen is een effectieve methode om van definitief van beharing af te komen. Doormiddel van warmte wordt het haarzakje vernietigd waardoor er geen nieuwe haar meer terug zal groeien. Deze methode is uitermate geschikt voor het gelaat waarbij grijze of stugge haren zitten.

 

Voor het maken van een afspraak rade wij je aan om de module intake- en advies gesprek definitief ontharen te boeken. Hierbij kijken we welke methode het best geschikt voor je is.

Good to know: Marieke is gespecialiseerd in definitief ontharen. Hiermee is het mogelijk om de behandeling voor het gelaat vergoed te krijgen via de (aanvullende) zorgverzekering.