De medische microneedling met SkinPen maakt 1600 microkanaaltjes per seconde in de huid door middel van steriele en zuivere naaldjes die vibrerend in de huid terechtkomen. Hiermee wordt het natuurlijk herstelproces diep in de huid geactiveerd, waardoor nieuw collageen en elastine worden aangemaakt. Collageen zorgt voor volume en stevigheid van de huid, terwijl elastine zorgt voor de veerkracht van de huid. Dit is nodig om de huid te vernieuwen en in de diepere huidlagen te verbeteren.

Het resultaat: de huid wordt steviger en voller en de huidteint egaler, frisser en stralender!

De SkinPen is voor veel verschillende huidklachten in te zetten waaronder:

  • huidveroudering (rimpels, fijne lijntjes, verslapping)
  • grove poriestructuur of (rest) acné
  • pigmentvlekken
  • littekens (zelfs de verouderde littekens)
  • couperose
  • rosacea

Het optimale resultaat wordt bereikt met 3 tot 6 behandelingen om de 4 weken.

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?
Voorafgaand aan de behandeling wordt de huid grondig gereinigd, vervolgens wordt een dunne laag gel aangebracht om de SkinPen met een soepele beweging over de huid te kunnen bewegen. Wij als specialiste bepalen de diepte voor het te behandelen gebied op basis van het huidbeeld en het behandeldoel.

Tijdens de behandeling voelt u een vibrerende prikkeling op de huid. De specialist gaat drie maal over hetzelfde gebied met zigzaggende en roterende bewegingen. De behandeling duurt gemiddeld 45-60 minuten.

Hoe ziet mijn huid eruit na de behandeling?
De huid ziet er na de behandeling egaal rood uit en voelt warm of prikkelend aan.

Nazorg

Je krijgt van ons een kit mee met producten voor thuisgebruik na de behandeling. Ondersteunende producten van Faces Skincare zijn een must bij deze behandeling.