Bij permanente make-up worden eyeliners en wenkbrauwen permanent aangebracht. Tijdens het sporten, een vakantie en als je ‘s morgens uit bed stapt, je ogen zijn altijd geaccentueerd en de wimperlijn geintensiveerd. Je wenkbrauwen hoef je niet meer bijtekenen en hebben een een perfecte vorm.

Permanente make-up is ideaal wanneer je het lastig vindt om strakke lijntjes te tekenen of graag make-up draagt tijdens het sporten, zwemmen of in de sauna. Niet voor niets dat steeds meer vrouwen hiervoor kiezen, want wie wil er nou niet op ieder moment van de dag verzorgd uitzien?

Door middel van het inbrengen van pigmenten kunnen we eyeliners aanbrengen of wenkbrauwen corrigeren. Ook de hairstroke (haartjes) techniek behoort tot onze mogelijkheden. Met deze speciale techniek krijgen je wenkbrauwen een mooie en natuurlijke look.

Voor een permanente make-up behandeling werken we bij Faces Skincare al jaren samen met een GGD gecertificeerde specialiste met jarenlange ervaring, zodat je verzekerd bent van een hygiënische en veilige behandeling. Wetenschappelijk onderzoek heeft ook aangetoond dat de gebruikte pigmenten in onze permanente make-up volledig veilig zijn.

Meer informatie? Neem contact met ons op.

Een permanent make-up behandeling is te boeken in:

  • Eyeliner boven of onder voor: 195,00
  • Eyeliner boven en onder voor: € 325,00
  • Wenkbrauwen voor: € 295,00

Bijwerken permanent make-up: op aanvraag.