Vanaf het begin begon COSMEDIX® met een eenvoudige belofte: om maximale resultaten te leveren met verminderde irritatie. Vroeger hadden professionals en consumenten minder keuzes. Natuurlijke producten ruiken en voelden lekker maar konden de huid niet verbeteren en de tegenhangers waren vaak agressief en irriterend. COSMEDIX® heeft dat veranderd. Door het gebruiken van een revolutionair zuiveringsproces, genaamd Chiral Correction afkomstig uit de medicijn wereld, heeft de cosmeceutische pionier een manier gevonden om de meest krachtige ingredienten uit de natuur te gebruiken in de meest hoge concentraties. Dit alles om echt te kunnen veranderen – zonder de irritatie die consumenten verwachten. Chiraal correcte skincare is een game changer, maar we gaan nog een stap verder. COSMEDIX® blijft de toekomst van professionele skincare vormgeven door vier hoofdpijlers: slimmere exfoliatie, skin matrix support, betere botanische ingredienten en uiteraard de chirale correctie voor productprestatie op het hoogste niveau. Het is ook geen verassing dat COSMEDIX® de nummer 1 keuze is voor huidverbetering door schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten wereldwijd.

Cosmedix werkt dus met hoog geconcentreerde werkzame stoffen. En vooral Vit. A is een werkzame stof waar de huid rustig en opbouwend aan moet wennen.

BOTANICALS COSMEDIX gebruikt de hoogste kwaliteit plantaardige ingrediënten en pure essentiële oliën – nooit kunstmatige kleuren of vulstoffen.

SKIN MATRIX SUPPORT
Onze formuleringen worden ondersteund door wetenschap. COSMEDIX producten leveren de bouwstenen voor celverjonging en huidherstel.

CHIRALITEIT
We gebruiken chirale correcte ingrediënten, wat betekent dat onze formules zijn gefilterd om alleen moleculen te bevatten die positief met de huid interageren. Het resultaat?

 

AFSCHILFERING
Door de dode huidlaag zachtjes te verwijderen, helpen onze producten om de huid te verhelderen, uw poriën te verfijnen en fijne lijnen en rimpels te verminderen.

Het is noodzakelijk om minimaal 10 dagen / tot ongeveer 21 dagen de huid thuis voor te bereiden. Eerder kunnen wij niet starten met de Retinol/Vit A Behandelingen.

 

Gezien de gevoeligheid van de huid hebben wij daarom ook stappen in ons systeem.

We kunnen percentage bereiken tot 30 % AGP Complex Vitamine A & 20 % L-Lactic Acid zuren zonder nadelige gevolgen of irritaties.

Hooguit een lichte schilfering kan plaats vinden.