Dit van oorsprong Hollandse merk is grenzeloos goed. Met fans over de hele wereld, combineert het Dutch design met Italian beauty en Swiss science.

Make-up en skincare die je huid helpenLOOkX skincare verwent je huid. Ze is uniek in haar hoge percentages werkstoffen, waaronder LOOkX’ magische ingrediënt plant stamcellen. Die zorgen ervoor dat er echt veranderingen gaan plaatsvinden in je huid.

LOOkX make-up bestaat uit de mooiste producten met beschermende, verzorgende en anti-ageing eigenschappen.

Het mooie: de twee vullen elkaar aan. Als je na het gebruik van skincare producten make-up aanbrengt die je poriën verstopt, doe je de werking van je huidverzorging teniet. Zonde! Daarom is er LOOkX huidverzorgende make-up, die de werking van LOOkX skincare producten juist versterkt.

Smart beautyWe maken slimme producten voor slimme vrouwen. Smart beauty!
Onze producten zijn smart om verschillende redenen. Smart omdat wij natuurlijke ingrediënten in ons laboratorium versterken door LOOkX Skin science toe te passen. Zo gebruiken wij de allerhoogste percentages geconcentreerde werkstoffen. Die worden o.a. ingekapseld, zodat hun kracht bewaard blijft. Bovendien zijn ze dan pas klein genoeg om in de huid door te dringen. Onze producten werken vervolgens op time-release basis en geven op het juiste moment de nodige werkstoffen aan de huid. Bovendien zijn veel van onze producten multi-purpose. Dat wil zeggen dat ze niet slechts één doel dienen.

Clean beautyLOOkX behoort tot het segment Clean beauty. Clean beauty betekent dat de producten vrij zijn van schadelijke ingrediënten. Dat producten niet op dieren getest zijn en dat producten bewust geproduceerd worden. LOOkX is huidvriendelijk en maakt nooit gebruik van schadelijke stoffen. We zijn transparant. Je kunt daarom onze uitgebreide ingrediëntenlijst bekijken. Ons laboratorium draagt het keurmerk van ECOCERT, een van de meest erkende en gerespecteerde organische certificatie-instellingen.

Skin scienceLOOkX Skin science combineert de meest vooruitstrevende laboratorium technieken met de kracht van de natuur. Onze magische powerpakketjes, plant stamcellen (vele malen krachtiger dan een plantenextract, lees hier meer, worden gecombineerd met peptiden, die je de ‘pakketservice’ zou kunnen noemen. Vervolgens worden ze zo klein gemaakt dat ze ook echt in je huid door kunnen dringen, en je huid ze dénkt te herkennen. Ze worden niet afgestoten als “vuil”, maar opgenomen.

Het belangrijkste: de resultaten kunnen tot 50x sterker zijn dan wat we gewend waren.

Dat is, in het kort, het geheim van LOOkX Skin science.